Cascina Collina - i hjertet av Piemonte

Vil du bli bedre kjent med vakre Cascina Collina, det gode vertskapet Hilde og Stein og de utsøkte vinene, bør du besøke  www.cascinacollina.com

Vil du oppleve en ferie med innhold av rekreasjon, vakker natur, utsøkte viner og nydelige matopplevelser? Da skal du legge turen til Cascina Collina og Piemonte, Italia.

Midt i hjertet av Piemonte og ved ett av UNESCOs verdensarvsteder, ligger den «norske» vingården Cascina Collina. Oversatt fra italiensk betyr Cascina Collina «bondehus på liten høyde». Og det er med rette der den ligger oppe på en høyde med panoramautsikt over bølgende vinmarker og alpelandskap og med spektakulære solnedganger.

Smakfulle viner

De produserer i dag en Barbera d’Asti «Passio», en Barbera d’Asti «Variazione», en Barbera d’Asti superiore Nizza «Otto Filari» og en hvitvin Piemonte Chardonnay «Estivo». I tillegg er de i ferd med å introdusere en rosévin, Piemonte Rosato «Freschezza». Vinene er alle i Vinmonopolets bestillingsutvalg.

Vizuelli fikk det ærefulle oppdraget med å utvikle logo for Cascina Collina og labels til de utsøkte vinene. Elegant og stilfullt med stor familielikhet var kriteriene som lå bak. Logoen trenger vel ikke nærmere forklaring når du ser de karakteristiske trærne ved vingården.