Vizuelli har laget kommunikasjonsplan, salgsprospekter og markedsmateriell til en rekke leilighetsprosjekter i landsdelen, og alle har det til felles at de har slått godt an i markedet. Det var nok derfor vi ble invitert til Alta for å vurdere et stort prosjekt med hele 120 boenheter.

Vi kom til Alta og ble presentert for Bossekop Brygge. Det var et strålende prosjekt tegnet av det landskjente arkitektfirmaet Stein Halvorsen Arkitekter AS og med landskapsarkitektene i Verte AS på laget for å designe et helt unikt uteområde; menneskets møte med naturen.

Beliggenheten og utsikten ropte på Havspeil!

Men da vi fikk høre historien om stedet, fikk se tomta og den spektakulære beliggenheten, fikk vi tankene om at dette prosjektet krever noe mer. Handels-sted i mer enn to hundre år, lun beliggenhet helt nede ved havkanten, spektakulær utsikt over Altafjorden mot fjellene i vest. De helt unike lysforholdene som sannsynligvis var årsaken til at den franske nordlys-ekspedisjonen La Recherche kom akkurat hit i 1838. 

Vi så sola speile seg i havet, fikk historien om verdens første nordlys-observatorium på fjellet Haldde som vi ser mot vest og fant den blå timen både i demring og skumring. Vi leste om Bossekops historie som handelssted og den store lengselen etter havet.
Vi måtte være med på å stilne lengselen. Og prosjektet formelig ropte etter et nytt navn; jo, det måtte bli Havspeil! 

Solide utbyggere tente på ideene

Vi er så glade for at de solide utbyggerne Tore Wæraas hos Habil Utbygging AS og Halvdan Heggheim hos entreprenør Harald Nilsen AS tente på navnet og ideene for kommunikasjonsplanen. 27. august er det salgsstart på et helt unikt boligprosjekt for landsdelen. Vi takker for oppdraget og heier på utbyggerne og EiendomsMegler 1 som skal selge boenhetene. De som får bo på Havspeil får stilnet en lengsel og vil hver dag får nye opplevelser som vil berike bo-opplevelsen.

Sjekk ut  www.havspeil.no