En ny festivalstjerne på festivalhimmelen

Onsdag 30. mars kl. 12.00 var det presseslipp i Galleri NordNorge for festivalen Contrasto med initiativtakerne Knut-Erik Sundquist og Berit Elisabeth Henriksen. To som virkelig vil gjøre noe fantastisk for byen vår. Bravo!

Vår sterke anbefaling!

Benytt sjansen nå til å høre noe av det ypperste som har vært skapt av musikk og med noen av de fremste musikerne i Europa. Kan det bli bedre? Her bør bedrifter og du som er glad i musikk virkelig benytte sjansen! Die Forelle - lørdag 23. apirl kl 19.00 i Galleri NordNorge. De 4 årstider - søndag 24. april kl 19.00 i Trondenes kirke. Så nøl ikke med å bestille billetter på Harstad Kulturhus eller www.billettservice.no (Det blir garantert rift om billettene).

Tusen takk!

Vi i Vizuelli er så glade og stolte for at vi har fått være med på å utvikle navn, logo, visuell identitet og programmateriell for Contrasto. Det har vært en veldig inspirerende prosess med å jobbe frem uttrykket og særpreget i tett samarbeid med Knut Erik og Berit. Vi vil også takke fotograf Knut Åserud som har tatt profilbildet basert på vår felles idé.

Vi lar Knut Erik og Berit selv fortelle om festivalen:

- Contrasto er en liten festival som tar mål av seg til å presentere det ypperste av klassisk musikk, presentert av de aller beste musikerne. Vi skal ikke være for eliten, men for den vanlige lytter som liker å høre god musikk. Den beste! Fra april 2017 blir det en hel helg (21.-23. april), men vi klarte ikke å vente et helt år, så nå kommer det en teaser med to supre konserter. Den første er i Galleri NordNorge lørdag 23. april kl 19.00. Her får musikerne presentere seg med virtuose solostykker, duetter og til slutt: Deler av Schuberts udødelige kvintett, Die Forelle. Enkel servering og mingling etter konserten. Søndag presenterer vi den fantastiske fiolinisten Nicolas Dautricourt som solist i Antonio Vivaldis De fire årstider i Trondenes kirke kl 19.00. Legg søndagsturen på Stien langs sjøen, oppmøte kl 18.00 i Holstveien 1. Vandringa til kirka vil inneholde overraskelser underveis! (Vi ordner skyss tilbake). Velkommen på festival!

Hilsen Berit og Knut Erik.