Nytt navn og utseende på plass

Formelt fusjonerte Vesteråls-Revisjon AS og Kyst-Revisjon AS fra 1. september 2016. Dermed ble de Nord-Norges største frittstående revisorselskap med hovedkontor på Sortland og avdelingskontor på Myre, Stokmarknes og i Tromsø.

- Sammen hadde vi et brennende ønske om å kommunisere våre kvaliteter og kultur gjennom et mer passende navn, logo og visuell identitet. Nå er vi på plass med alt dette og vi er både stolte og strålende fornøyde. Dette skal være med på å gi oss energi i hverdagen, sier daglig leder Wiggo K. Nilsen.

- Navnet Revicom er en forkortelse for revisjon og kompetanse, og på de to områdene ønsker vi å skape eksepsjonelt gode kundeopplevelser. Vi er et kompetansehus med spesialister på revisjon og økonomisk rådgivning, og du skal oppleve oss som de aller beste for deg og dine behov. Prestasjonsvilje og verdifulle råd skal du måle oss på, avslutter Nilsen.

Vi i Vizuelli er stolte av å bli valgt som design- og kommunikasjonspartner for Revicom. Vi har utviklet logo, visuell identitet og lanseringskampanjen. Tusen takk for oppdraget!