Visuell begeistring gir "penger i kassen"

Vi i Vizuelli tror på at gode ideer og løsninger skaper begeistring og lønnsomme resultater. Og aldri før har det vært så mange mediekanaler å velge mellom når vi skal påvirke mennesker. Det handler om å møte folk der de er. Likevel er det noe som aldri forandrer seg:

Folk er nysgjerrige, liker å bli forstått, liker å bli overrasket, er engasjerte og liker ærlighet. Dette er grunnprinsippene for å lage design og reklame som blir likt og husket. Det skal vårt kompetanseteam hjelpe deg med og vi skal også hjelpe deg med å velge riktige kanaler for at din målgruppe skal bli begeistret. Det skal skape visuell begeistring og gi “penger i kassen”. Og et annet prinsipp forandrer seg heller aldri: “Det som er verdt å gjøre, er verdt å gjøre skikkelig godt”. For til slutt handler det om å gjøre det så godt at kundene får en fantastisk totalopplevelse.

Over 30 år med nordnorsk glød og skaperkraft

Vi har stor tro på den enorme kraften som ligger i gode nordnorske ideer og kreativt mot. Med en stor porsjon erfaring og tverrfaglig kompetanse har vi i over 30 år bidratt med å hjelpe våre kunder til å lykkes i markedet. Vårt ufravikelige mål har i alle disse årene vært å skape visuell begeistring gjennom reklame og design som styrker salg, sympati og lojalitet. Har du en utfordring til oss kan du være trygg på at vi står parat til å prestere for deg. Vi gleder oss allerede.

Våre overordnede prinsipper er:

  • Vi forstår før vi skaper
  • Vi drives av gode og lønnsomme ideer
  • Designuttrykket skal være tydelig og unikt
  • Det ferdige resultatet skal bevege, inspirere og differensiere

Visjon og verdier

Vi skal skape visuell begeistring

Har du små eller store ambisjoner? Vi skal skape synlig begeistring gjennom design og reklame som blir sett, likt og husket, og som resulterer i økt trivsel, økt omsetning og enda bedre lønnsomhet. Vi kaller det visuell kraft.

Våre verdier:

Modig: Vi skal tørre å tenke nytt, utfordre oss selv og våre kunder ved å foreslå gode idéer. Vi skal være ærlige og våge å si det vi mener.

Idérik: Å jobbe med oss skal være artig og inspirerende og vi skal være leken i prosesser. Vi skal være våken og se etter nye løsninger og trender. Vi skal kunne overraske våre kunder ved at vi foreslår helt andre idéer enn de hadde forventet av oss.

Prestasjonsvillig: Vi skal gi av oss selv og alltid være engasjerte. Vi skal sette oss mål og nå disse. Vi skal drive prosesser fra start til mål for å gjøre det enklere for våre kunder.

Humørfylt: Vi ønsker å bli oppfattet som trivelige og folkelige mennesker som lytter og forstår, men som også kan skape inspirasjon og begeistring. Hos oss skal du alltid føle deg velkommen!

Miljøfokus

Vi tror at vi kan være med på å bidra til en grønnere fremtid

Vi er stolte av å være Harstads første Miljøfyrtårnbedrift. I 2002 ble bedriften sertifisert etter en intern prosess som har vært nyttig både for bedriften og samfunnet forøvrig. 

Målet for Vizuelli var å få økt intern fokus på faktorer som påvirker vårt miljø og omgivelser på en negativ måte og samtidig kunne hente ut gevinster i forhold til forbedring av arbeidsmiljø, rutiner, effektivitet og økonomi.

Miljøet er et ansvar for oss alle og vi håper at mange flere bedrifter følger i våre fotspor.

Dette er kjernetemaene i programmet:

  • internkontroll HMS
  • arbeidsmiljø
  • materialbruk/innkjøp
  • avfall
  • energi
  • transport og forurensning

Miljøspot-kunde

Vi er også den første Miljøspot-kunden til Hålogaland Kraft. Det vil si at vi har 100 % garantert grønn opprinnelse på all strøm vi bruker.

Vi har tatt et miljøvennlig ansvar!

Samarbeidspartnere

I vårt kreative veksthus skal det være rom for mange ulike typer mennesker og interesser.

Vi kan sammenlignes med et veksthus i en botanisk hage med flest mulig merkverdige planter, i motsetning til et drivhus for kun tulipaner. Ikke et vondt ord om tulipaner, men det kan jo bli litt ensformig i lengden.

Likevel har vi verken plass eller mulighet til å ha all slags ekspertise i huset til enhver tid. Ikke trenger vi det heller, vi bare låner kompetente folk når det trengs. Vi har mer eller mindre fast kontakt med illustratører, PR-rådgivere, interiørkonsulenter, tekstforfattere, fotografer, illustratører, arkitekter, teambuildere, foredragsholdere, rekrutteringseksperter, kokker, underholdere og klovner som stiller opp på kort varsel.

Kontakt oss

Vi skal utgjøre en forskjell ved å være best til å lytte til deg som kunde, for du vet absolutt mest om din egen merkevare, men vi kan utfordre tankene dine. For vi setter kundeopplevelsen i høysetet.

Vizuelli AS

Besøksadresse: Tunneset 10 
Postadresse: Boks 694, 9487 Harstad
Telefon: 77 00 11 00
E-post: post@vizuelli.no

KOPISENTER:
Telefon: 77 00 11 06
E-post: kopi@vizuelli.no