Unik mulighet i Harstad: Få en verdifull innføring i Google AdWords og Google Analytics.

Bruker dine kunder Google i sin søken etter informasjon? Det blir nesten som å spørre om de puster luft for å få i seg oksygen. Uansett hva vi måtte mene om saken, så er Google kanskje den aller viktigste markedsføringskanalen som finnes, uavhengig av bransje og geografi. Derfor er det også ekstremt viktig å ha solid kunnskap om hvordan du som bedriftsleder kan bruke dette verktøyet mest mulig effektivt, og få maksimalt igjen for dine investeringer i kanalen.

Det finnes en rekke byråer som står parat til å hjelpe deg med din bruk av Google, inkludert oss i Vizuelli. Men mye kan du også gjøre selv, hvis du bruker litt tid på å lære deg hvordan verktøyene fungerer. Også byråene må gå på kurs for å holde seg oppdatert på dette, og når byråene selv skal på kurs, går de til det aller beste: Nemlig Synlighet.

Vizuelli har en svært god relasjon til Synlighet. Derfor har vi nå invitert Synlighet til Harstad for å holde intet mindre enn tre kurs som skal komme vårt lokale næringsliv til gode. De to første kursene er ment å sette deltagerne inn i grunnleggende bruk av de to mest elementære verktøyene i Google-systemet, nemlig Google AdWords og Google Analytics. Det siste av de tre kursene handler om å skrive tekster for nett, og kursleder er ingen ringere enn tekstdoktor Christine Calvert, kjent fra blant annet Harstadkonferansen 2016.

Gå ikke glipp av denne muligheten, meld deg på i dag!

Kurs i Google Analytics holdes 24. april fra kl 10-15 (kun to plasser igjen)

Les mer og meld deg på

Kurs i Google AdWords holdes 25. april fra kl 09:00 – 15:00 (kun fem plasser igjen)

Les mer og meld deg på

Kurs i å skrive for nett holdes 9. mai kl 10:00 – 15:00)

Les mer og meld deg på(Ny dato kommer!)

Unik mulighet i Harstad: Få en verdifull innføring i Google AdWords og Google Analytics.foto

Lyst å vite mer? Ta kontakt:

Terje Ovesen

Terje Ovesen. Foto

Prosjektleder web og sosiale medier
T:  900 23 686
M: terje@vizuelli.no

Kontaktskjema

Siste nytt fra oss på nyhetsbrev