Helt ny web for Harstad Maskin

Harstad Maskin er et selskap med 30 års erfaring i entreprenørbransjen. Med andre ord snakker vi om en bauta i byen. Det å få lov til å lage en helt ny web for et slikt selskap er en oppgave man går til med en viss ærefrykt. Men vi føler at resultatet gjør det tydeligere enn noen gang at Harstad Maskin er et selskap du alltid kan stole på!

I tillegg til inspirasjon og ærlighet, er samvittighet og omsorg to viktige verdier for Harstad Maskin. Dette var viktig å ha i bakhodet da vi gikk i gang med arbeidet med nye nettsider for selskapet. Universell utforming var en selvfølge, ikke bare fordi det er et kommende krav fra myndighetene, men også fordi Harstad Maskin ønsket å gjøre det mulig for alle å navigere på deres sider. – Det er befriende å jobbe med kunder som ser viktigheten av universell utforming på nett, sier prosjektleder Terje Ovesen. – Langt fra alle selskaper innfrir kravene til universell utforming på sine nettsider, men det er ingen tvil om at dette bare blir viktigere og viktigere fremover.

Brukergrensesnittet var også svært viktig for Harstad Maskin. – Vi vil at de som besøker nettsidene våre enkelt skal finne frem til den informasjonen de er ute etter, sier daglig leder Elisabeth Vollstad Moen. – Enkelt å navigere, og god lesbarhet var svært viktig for oss, legger hun til. – Dette løste vi gjennom bruk av interaksjonsdesign i utviklingsfasen, sier Terje. – Det ligger veldig mye arbeid, og en hel del testing, bak hvordan sidene er blitt utformet. Her er ingen ting overlatt til tilfeldighetene, og vi mener at sidene er blitt estetisk flotte å se på, samtidig som de er veldig brukervennlige.

– Vi er veldig fornøyd med jobben Vizuelli har gjort her, og vi gleder oss skikkelig til å høre om hvordan kundene våre opplever de nye sidene, avslutter Moe.

Hjemmeside: http://www.harmas.no/

Mockup Harstad Maskin. Foto

Lyst å vite mer? Ta kontakt:

Terje Ovesen

Terje Ovesen. Foto

Prosjektleder web og sosiale medier
T:  900 23 686
M: terje@vizuelli.no

Kontaktskjema

Siste nytt fra oss på nyhetsbrev