Ny toppkonferanse i nord

Momentum-konferansen i Harstad ble suksess.
– Gøy når kunder lykkes!

Tidenes første Momentum-konferanse ble en suksess for arrangørene i Medkilas Girlpower-prosjektet.
200 deltakere, svært varierte og gode foredrag og knallgode tilbakemeldinger fra deltakerne på konferansen i Nordic hall.

– Det er gøy når kunder lykkes, sier kreativ leder i Vizuelli, Jan-Arne Kristiansen. – I alt vi gjør er det gleden ved å se kunder lykkes som er drivkraften. Det å sitte i salen å kjenne energien i salen vokse var bare helt herlig. Jeg vet hvor hardt arrangørene har jobbet for å skape en næringslivskonferanse der kvinner og makt ble belyst fra flere sider. Jeg vil tro det gir mersmak og at vi kan se frem til flere gode Momentum-konferanser.

Konferansens budskap og betydning vokste også underveis i konferansen og jeg er 100 % overbevist om at vi alle som deltok fikk ny næring og læring i det viktige arbeidet med å skape et mangfoldig og likestilt samfunn. Erkjennelsen av hva det betyr for bunnlinjene i våre bedrifter gir forhåpentligvis inspirasjon til arbeidet, sier Jan-Arne som stråler hver gang identitet og ønsket utstråling klaffer for kunden.

Hva har Vizuellis bidrag vært?
– Vi har hatt en kunde med klare tanker for hvordan de ønsket å fremstå, og det liker vi. Ut fra innspill og dialog har vi utviklet og designet logo, visuell identitet, web, nettverksDM, annonser og ID-kort.

 

Les mer her: www.momentumkonferansen.no