Ny logo og websider for Catering 1

Catering 1 er et datterselskap av Tjeldsundbrua Hotel som med sin 35 år lange historie har opparbeidet seg bred erfaring og kompetanse om matservering til store og små selskap.

Vi fikk i oppdrag å utvikle logo for Catering 1. Navnet hadde de bestemt på forhånd. Både navn og logo skulle forsterke det å levere «førsteklasses matopplevelser og service».

Vi valgte versaler (store bokstaver) i navnetrekket for å signalisere selvtillit og å legge 1-tallet i en abstrakt tallerken i gullfarge.

Weben skulle være både fristende og enkel å finne frem til produkt og bestillingssystem. Når vi lager hjemmesider her på Vizuelli er den første prioriteten alltid sluttbrukeren. Dette gjelder også den brukersentrerte webløsningen til regionens nye cateringleverandør.

Catering 1 kom til oss med et ønske om en profesjonell «look» samtidig som løsningen måtte være enkel å ta i bruk. Vi sa oss fullstendig enige og tok dette med oss i utviklingsprosessen.

Sluttproduktet ble en løsning som har blitt utformet med tankesettet: Hvordan vil en bruker av siden oppfatte og faktisk bruke siden?

Gjennom flere metoder fra brukersentrert utvikling resulterte utviklingsprosessen i en enkel, elegant og smart løsning som gjør det lett å bestille førsteklasses catering på minutter, uansett anledning.