Noen ganger kan et oppdrag føles spesielt viktig!

Noen ganger kan et oppdrag føles spesielt viktig!

14. august 2019 åpnet utstillingen SEABED (havbunn) på Sortland og det var stinn brakke. SEABED er primært rettet mot barn og unge, og formålet er å øke bevisstheten rundt marin forurensing og forsøpling, samt øke kunnskapen om livet i havet generelt. Utstillingen skal vise havets betydning i nord, det sårbare marine økosystemet og konsekvensene av marin forsøpling og forurensing.

Vi i Vizuelli har stått for romdesign, design og produksjon av tekst, bilder, tapeter, gulvdekor, utfresing og trykking av figurer og elementer. Vi har også stått for montasjen, og vi må innrømme at hjertet banket hardt da vi så alle barna som var til stede. Spesielt stemningsfullt ble det da Sivert Høyem med barnekor sang «Into the Sea».

Vi takker Museum Nord og Sortland Museum ved museumsbestyrer og prosjektansvarlig Ane Høyem for oppdraget og at de stolte på vår tverrfaglige kompetanse. Det har vært en fryd å jobbe med Ane, sier visuell designer Per Hartvigsen.

Museum Nord er prosjekteier med støtte fra Nordland Fylkeskommune, SpareBank 1 Nord-Norge (samfunnsløftet), Sortland kommune, Reno-Vest, Vesterålskraft, Den kulturelle skolesekken, Forskningsdagene, Holmøy Maritime.

NB! Skal du til Sortland bør du absolutt få med deg denne visuelle og viktige utstillingen. Og tar du barna med blir det garantert suksess!

[row] [/row] [ux_gallery ids=”2546,2547,2548,2549,2550,2551,2552,2553″ style=”normal” type=”masonry”]