Snapchat. Foto

En ære å få spille en rolle i dette!

[section padding=”0px”]

Leveringsfesten er over, men jobben har så vidt begynt. Det gjenstår mye før Narvik blir valgt til norsk søkerby, og før FIS offentliggjør arrangøren av Alpin-VM 2025. Men for en nordnorsk fest det ble! Dette må da ende med et rungende YES TO NARVIK. YES TO NORTHERN-NORWAY. YES TO NORWAY!

Vi er stolte som haner over av å ha levert logo og visuell identitet, samt designet og produsert selve søknaden om Alpin-VM 2025 i Narvik. Hele byrået har blitt involvert på en eller annen måte, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive.

Flere har snakket om at dette arrangementet kan bli samlende for hele Nord-Norge. Vi i Vizuelli opplever at det allerede har en sterk, samlende effekt. Det er fantastisk å se hvordan så mange kommuner, så mange bedrifter, og ikke minst så mange menneskerfra hele landsdelen stiller seg bak idéen og heier den frem.

Det så vi blant annet gjennom hvor mange som har tatt i bruk profilbilde-rammen til Facebook som vi laget fredagen før leveringsfesten. Over 2400 personer viser nå sin støtte til Alpin-VM i Narvik gjennom sitt profilbilde. Til selve festen laget vi også et eget filter til Snapchat. Dette ble brukt flittig hele dagen, kvelden og natten, noe som resulterte i at mer enn 115.000 personer har sett snaps med dette filteret.

I sum gir dette en helt vanvittig eksponering, og strålende reklame for at Nord-Norge er klare for å lage fest for hele verden om sju år.

Tusen takk til Alpin-VM 2025 i Narvik for jobben, og tusen takk til alle som er med på å bidra til at FIS, når tildelingen skjer i juni 2020, vil si YES TO NARVIK YES TO NORTHERN-NORWAY. YES TO NORWAY!

[ux_image id=”2024″ lightbox=”true”]

Snapchat tall: 115 138 eksponeringer

[gap] [ux_image id=”2030″ image_size=”original” lightbox=”true”]

Over 2400 personer viser nå sin støtte til Alpin-VM i Narvik på sitt profilbilde.

[gap] [block id=”1910″] [gap]

Lyst å vite mer? Ta kontakt:

[gap height=”20px”] [row] [col span=”7″ span__sm=”12″] [block id=”964″] [/col] [col span=”5″ span__sm=”12″]

Siste nytt fra oss på nyhetsbrev

[mc4wp_form id=”155″]

[/col] [/row] [/section]