Biltrend-messa. Foto

Biltrend-messa 13.-15. april 2018

[section padding=”0px”]

For fjerde år på rad har Vizuelli utviklet magasin, triggerfilm og annonser for den store bil-, båt- og sykkelmessa til Biltrend. Og sammen har vi fylt lokalene hvert eneste år. Den store nyheten på årets messe er utvilsomt at Biltrend nå også skal selge biler fra Jaguar og Land Rover.

Jaguar og Land Rover er to klassiske og svært kjente britiske bilmerker. – Vi er kjempestolte og mener vi møter våre kunders og markedets forventninger til oss, sier daglig leder Jim Madsen. – Vi har to meget populære bilmerker i Hyundai og Mazda som begge er innovative og helt i fremste rekke på utvikling og nærmest uslåelige innenfor sin priskategori. Med Jaguar og Land Rover får vi to toppmerker i en høyere prisklasse. Vi gleder oss til å vise frem vår utvidede bilpark.

MYE Å BY PÅ
Men messa har så mye mer å by på: Det blir braktilbud på sykler og elsykler fra Leon Sport. Du få presentert Yamaha båtmotorer, Buster-, Jeannau-, ¬Yamarin-, Finnmaster- og Pionerbåter og Tiki tilhengere. Det blir tips og demonstrasjon av bilpolering eller coating fra Bilplei1 som påstår at de er av de aller beste i verden på dette. Og Glassmagasinet, som vi liker å kalle den kjente butikken i Storgata, kommer med en spennende utstilling av sine nye produkter. Det blir også bysightseeing fra lufta med helikopter fra Heliteam. Og så blir det selvfølgelig mange gode messetilbud, så her lønner det seg virkelig å besøke messa.

GNISTRENDE SAMARBEID

– Vi er veldig godt fornøyd med det Vizuelli har gjort for oss. De gir alltid det lille ekstra og samspillet mellom oss gnistrer hver eneste gang, sier en sprudlende Inger Madsen i Biltrend.

Se avisen her

OPPDATERT MED RESULTAT DATO:11.05.2018

Kake fra Biltrend. Foto

Biltrend-messa ble også i år en stor suksess!

For fjerde året på rad fikk vi oppdraget med å markedsføre Biltrend-messa som ble arrangert 13.-15. april i deres flotte lokaler på Stangnes. Og det var lykke i Vizuelli-huset da Inger og Jim Madsen kom med kake og svært rosende ord: – Vi er svært fornøyd med arbeidet dere har gjort. Både når det gjelder magasinet, annonsering og tips til sosiale medier. Og når det ble meget godt salg av brukte og nye biler, tilhengere og båter må vi bare smile ekstra bredt. I tillegg var også Leon Sport meget godt fornøyd med sykkelsalget. Det som har vært ekstra hyggelig i år er den store boosten vi har hatt i etterkant av messa, sier daglig leder Jim Madsen. Vi i Vizuelli takker så mye for oppdraget!

[gap] [ux_image id=”2214″] [gap] [block id=”1910″] [gap]

Lyst å vite mer? Ta kontakt:

[gap height=”20px”] [row] [col span=”7″ span__sm=”12″] [block id=”964″] [/col] [col span=”5″ span__sm=”12″]

Siste nytt fra oss på nyhetsbrev

[mc4wp_form id=”155″]

[/col] [/row] [/section]