Ørjan og Øystein HLK. Foto

Hålogaland Kraft velger Vizuelli som strategisk samarbeidspartner

[section padding=”0px”]

Regionens eget kraftselskap har valgt Vizuelli som sin strategiske samarbeidspartner for tiden fremover. Det betyr at Vizuelli skal være deres høyre hånd på alle utfordringer knyttet til kommunikasjonsstrategi og ikke minst det å utvikle løsninger.

– Dette er vi utrolig stolte av, sier en engasjert Øystein Ulvær. – Det er en solid tillitserklæring, og det setter vi naturligvis stor pris på. Men i tillegg til det får vi jo nå lov til å jobbe med en fantastisk fin gjeng som brenner for det lokale og som står på hver eneste dag for å spre positiv energi. Det er et privilegium å få bidra til dette.

Også Hålogaland Kraft er fornøyd med avtalen som er inngått, skal vi tro daglig leder Ørjan Kvalø. – Vi har jobbet med Vizuelli i mange år allerede, og ser at de har fått tilført ny, spennende kompetanse som kan gjøre dem til en enda mer relevant partner for oss. Vi er svært godt fornøyd med samarbeidet så langt, og ser frem til fortsettelsen.

– Vi i Vizuelli kan ikke annet enn å være helt enig med Ørjan. Hålogaland Kraft er en av byens aller sterkeste merkevarer, og det er inspirerende å få fortsette vårt bidrag i det å forvalte en slik merkevare, sier kreativ leder Jan-Arne Kristiansen.

[gap] [block id=”1910″] [gap]

Lyst å vite mer? Ta kontakt:

[gap height=”20px”] [row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [block id=”960″] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″] [block id=”964″] [/col] [/row] [/section]