Bilde av Øystein, Ivar og Terje. Foto

Nye, kreative krefter

[section padding=”0px”]

Vi i Vizuelli har lenge hatt en lidenskap for nordnorske merkevarer, og har jobbet aktivt for å styrke merkevaren til våre kunder i en mannsalder. Dette har vi blant annet gjort gjennom ulike digitale løsninger. Nå har Vizuelli fått tilført enda mer kompetanse, både innenfor web og digitale kanaler, og innenfor merkevarebygging.

Terje Ovesen jobber som prosjektleder innen web og sosiale medier, og har lang fartstid i bransjen. Han var blant de første i regionen som spesialiserte seg på kommersiell bruk av sosiale medier, og har også svært mange websider på samvittigheten.

– Terje er en helt uvurderlig ressurs for oss, sier daglig leder Ivar Kristoffersen. – Med Terje på laget kan vi gi våre kunder en kraftfull markedsføringskanal i deres egne hjemmesider. Responsive, universelt utformet, og interaksjonsdesignet for best mulig brukergrensesnitt. Dette har allerede tilført veldig mye verdi til våre kunder.

I tillegg har Vizuelli også ansatt Øystein Ulvær. Øystein kommer fra stillingen som senior merkevaresjef i TINE, der han har jobbet med noen av Norges aller største merkevarer. – Våre kunder har allerede begynt å dra stor nytte av Øysteins erfaring innen merkevarebygging, strategi og kommunikasjon. Dette gir våre kundeleveranser en ekstra spiss, som jeg tror få, om noen, i regionen kan matche oss på, sier en fornøyd daglig leder.

Ta kontakt med Terje eller Øystein, dersom du sitter med problemstillinger som du tror de kan hjelpe deg med å løse!

[gap] [block id=”1910″] [gap]

Lyst å vite mer? Ta kontakt:

[gap height=”20px”] [row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [block id=”960″] [/col] [col span=”6″ span__sm=”12″] [block id=”374″] [/col] [/row] [/section]