Når brikkene faller på plass. Foto

Når brikkene faller på plass

[section padding=”0px”]

I februar 2018 gikk den 25. Ilios-festivalen av stabelen i Harstad. Ilios har blitt en institusjon vi kan være stolte av i kulturbyen Harstad. Vizuelli har bidratt til festivalen mange ganger, og også i år var vi med på å få de siste brikkene på plass.

Christel Boquist var blant kunstnerne som bidro til å gjøre årets festival spesielt bra, blant annet gjennom å vise frem flere av sine fantastiske bilder. Dette er bilder som Vizuelli har vært delaktig i å skape.

– Det er utrolig inspirerende å jobbe med kunstnere som Christel, sier fotograf og designer Stian Klaussen. – Måten dette fungerer på er at Christel lager en tegning som vi deretter digitaliserer. Christel jobber deretter videre med verket ved bruk av digitale verktøy, før vi igjen tar over og sørger for å gjengi kunstverket i form av et trykk.

Vizuelli har en stor og fleksibel maskinpark som gjør at vi kan trykke på en rekke ulike flater. I forbindelse med Christel sitt bidrag på Ilios-festivalen 2018 ble vi utfordret til å trykke på et litt uvant materiale: Vi trykket nemlig skreddersydde puslespill av Christel sine kunstverk!

– Dette har vi aldri gjort før, men resultatet ble fantastisk bra. Det viser fleksibiliteten i våre maskiner, sier Stian engasjert. Vår flatbed-printer kan i prinsippet trykke på alle flate overflater, og ingenting er morsommere enn å bli utfordret på nye materialer, legger han til.

Hvordan synes du resultatet ble? Vi er i alle fall veldig fornøyd, og står klare til å bli utfordret til trykk på flere originale materialer.

[ux_video url=”https://vimeo.com/256542581″] [gap] [block id=”1910″] [gap]

Lyst å vite mer? Ta kontakt:

[gap height=”20px”] [row] [col span=”7″ span__sm=”12″] [block id=”962″] [/col] [col span=”5″ span__sm=”12″]

Siste nytt fra oss på nyhetsbrev

[mc4wp_form id=”155″]

[/col] [/row] [/section]