Vi styrker staben

Dan Olsen (47) er ansatt som ny daglig leder i Vizuelli reklame- og produksjonsbyrå fra 1. august 2019. Han overtar etter Ivar Kristoffersen som fortsetter i administrasjonen, i styret og som en av eierne av selskapet. Olsen vil også tre inn på eiersiden i selskapet. Sondre Berntsen (25) er fra samme dato ansatt som webutvikler/designer..

Solid Bakgrunn

Dan Olsen har bred bakgrunn fra både reklame- og mediebransjen, blant annet som salgsdirektør i Haugesunds Avis og Amedia Haugalandet. Han har også jobbet i Ofotens Tidende, Fremover, Bladet Vesterålen og Lister24 på avissiden, mens han har vært i Chili og Mål & Mening i reklamebransjen. Rent formelt er Olsen utdannet markeds- og kommunikasjonsrådgiver med tilleggsutdannelse innen ledelse.

Fart og retning

Det er utrolig inspirerende å få være med og sette fart og retning i et selskap som Vizuelli som har godt omdømme, masse dyktige fagfolk og gjennom 37 år har levert gode produkter og tjenester. Reklamebyråbransjen har mange likhetstrekk med mediebransjen, i den forstand at den endrer seg svært hurtig og at kravene til økt kundeverdi er konstant. I så måte mener jeg at jeg med min erfaring kan bidra til å revitalisere Vizuelli sammen med staben forøvrig, og jeg kan love våre kunder og markedet at vi har masse spennende på gang som vi gleder oss til å informere mer om!

Spennende Webutvikler

Sondre Berntsen er ekte Harstad-gutt med fagbrev som grafisk designer og utdannet webutvikler ved NTNU i Gjøvik. Han har erfaring fra prosessutvikling for webprosjekter, utvikling av skreddersydde nettsider, grafisk design og markedsføring.

Gode brukeropplevelser

Jeg søkte meg til Vizuelli siden de har godt omdømme og at jeg her vil få sjansen til å skape gode brukeropplevelser sammen med et dyktig team. Det trigger meg også at Vizuellis visjon er å skape visuell begeistring da det er noe jeg virkelig fikk sansen for gjennom utdannelsen. Jeg har også sett hva vellykkede designprosesser kan bety for kundene. Jeg tror Vizuelli vil bli en perfekt arbeidsplass for meg.

[row] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_image id=”2502″ width=”94″ depth=”1″]

Dan Olsen (47) er ansatt som ny daglig leder i Vizuelli Harstad.

[/col] [col span=”6″ span__sm=”12″] [ux_image id=”2519″ width=”94″ depth=”1″]

Sondre Berntsen (25) er ansatt som webutvikler/designer i Vizuelli Harstad.

[/col] [/row]