F2 hotell Harstad. Mockup

Harstads første smarthotell

Enkelt. Enkelt. Enkelt
Det er enkelt med smarthotell. Du som gjest booker rom via nettet. Du får en nøkkelkode på sms/e-post som går til ytter- og romdør og sjekker ut og inn selv. Det nye konseptet smarthotell er som lavprisselskapene i luftfarten: Enkelt, billig og funksjonelt.

Enkelt også å booke
Da er det viktig at det også er enkelt å booke rom og få nødvendig informasjon. Derfor har enkelhet og brukervennlighet vært ekstremt viktig i innsikts- og interaksjonsdesignfasen ved utviklingen av ny web.

– Vi har hatt en meget god prosess med Nordic Management på dette, sier Terje Ovesen som er rådgiver for web og sosiale medier i Vizuelli. Han er også meget stolt over gode tilbakemeldinger fra både oppdragsgiver og gjester.

Hjemmeside: https://f2hotel.no/

Les mer under bildet.

F2 Hotel. Mockup

Sentrumsnært
F2 har seks rom-kategorier. Det er alt fra enkeltrom til familierom og leiligheter. Hotellet er et sentrumshotell med lave priser og gode tilbud. Det ligger midt i Harstad sentrum med kun fem minutters gangavstand til badeland, kjøpesenter, hurtigrute/hurtigbåter og alt som sentrum ellers har å by på av aktiviteter.

Alt det du trenger
– Selv om vi har lave priser kan vi tilby det du som gjest ønsker mest: en deilig seng og et komfortabelt rom. Det er gratis WiFi tilgjengelig over hele hotellet og alle rom er utstyrt med kjøleskap og TV.  Vi har ingen resepsjon eller resepsjonister, men en smakfull innredet lobby som alle våre gjester kan bruke, avslutter en stolt bookingansvarlig Gry Dybdal.

Siste nytt fra oss på nyhetsbrev

F2 hotell Harstad. Mockup
F2 Hotel. Mockup

Teamet bak prosjektet:

Terje Ovesen

Terje Ovesen. Foto

Prosjektleder web og sosiale medier
T:  900 23 686
M: terje@vizuelli.no

Kontaktskjema

Per Hartvigsen

Per-Hartvigsen. Foto

Visuell designer
T:  905 46 199
M: per@vizuelli.no

Kontaktskjema

Roger Johnsen

Roger-Johnsen. Foto

Visuell designer
T:  916 67 199
M: roger@vizuelli.no

Kontaktskjema