Vizuelli ble valgt til alpin-VM 2025 i Narvik. Foto

Fjell hav og by utgjør en unik treenighet

Alpin-VM er verdens nest største vinteridretts-arrangement, kun vinter-OL er større. Byen Narvik kan, i tillegg til å ha et alpinanlegg i verdensklasse, tilby en ekstra dimensjon med nærheten til havet. Fjell, hav og by utgjør en unik treenighet som gir spektakulære kulisser for besøkende, men ikke minst for alle de millioner som vil følge VM på TV-skjermer og via sosial medier.

Narvik som by har store ambisjoner. Målet er å bli den ledende vintersportsdestinasjonen på Nordkalotten og derigjennom et naturlig reisemål for vinter-turister. – Hele Nord-Norge; dvs. politiske miljøer, organisasjoner, kulturliv, næringsliv og folkene som bor her, stiller seg samlet og entusiastisk bak planene om alpin-VM i Narvik. Knapt noe arrangement har hatt en så unison, bred støtte. I Nord-Norge er vi patrioter på vegne av vår fantastiske landsdel. Vi er sultne på flere store begivenheter av verdensformat. Og når anledningen byr seg, og særlig når alle forutsetninger ligger så fundamentalt til rette som i dette tilfellet, står vi samlet og sterke bak prosjektet, sier Erik Plener, daglig leder for alpin-VM i Narvik.

Kraftfull logo

Vi har valgt å skape et illustrativt logosymbol som skal billedliggjøre viktige særpreg: Stolte nordnorske fjell som stuper ned i havet, arktisk og kraftfullt. Sammen med det magiske, spektakulære, lekne og dansende nordlyset gir det assosiasjoner til hva mennesker over hele verden har i vente. Hele logoformen danner en kursiv N for (N)arvik, (N)ord-Norge og (N)orge. Navnetrekket er i versaler (store bokstaver) for å signalisere stolthet og selvtillit. Fargenyansene blått og grønt er naturens egne farger. De viser at arrangementet skal bli verdens mest bærekraftige og miljøvennlige idrettsarrangement. For oss har det handlet om å skape en personlig signatur som formidler de viktige personlighetstrekkene, og kunne visualisere dette på en enkel, attraktiv, gjenkjennbar og tillitskapende måte.

Vizuelli har til nå utviklet logo, visuell identitet, design og produksjon av søknad, scene- og utstillingsmateriell. – Vi er strålende fornøyd og Vizuelli har overgått våre drømmer, sier en stolt leder i Alpin-VM, Erik Plener.

Siste nytt fra oss på nyhetsbrev

Snapchat. Foto
VM-søknad Narvik eksempel 5. Foto
VM-søknad Narvik eksempel 4. Foto

Teamet bak prosjektet:

Jan-Arne Kristiansen

Jan-Arne-Kristiansen. Foto

Kreativ leder
T:  932 46 725
M: jan-arne@vizuelli.no

Kontaktskjema

Roger Johnsen

Roger-Johnsen. Foto

Visuell designer
T:  916 67 199
M: roger@vizuelli.no

Kontaktskjema

Marita Eilertsen Tøsse

Marita Eilertsen Tøsse

Fotograf / visuell designer
T:  936 72 721
M: marita@vizuelli.no

Kontaktskjema

Per Hartvigsen

Per-Hartvigsen. Foto

Visuell designer
T:  905 46 199
M: per@vizuelli.no

Kontaktskjema