An Arctic Music Festival to Celebrate The 4 Seasons

Også i år fikk Vizuelli utvikle kommunikasjonstiltakene til Contrasto-festivalen i Harstad. Med musikere fra øverste hylle vil det bli magiske konserter.

To år på rad har vi fått oppleve magiske konserter. Og vi må også i år bare stole på Knut Erik Sundquist når han sier: Velkommen til den tredje Contrasto-festivalen – The Best Ever!

Vi lar ham selv fortelle:

– I år har vi artister som vi tror vil gi dere helt uforglemmelige opplevelser.

Vi kan jo starte med de fire fiolinistene som kommer: Arve Tellefsen er en legende i seg selv og trenger ingen nærmere presentasjon.

Charlie Siem kjenner kanskje noen fra opptredener på Skavlan og media forøvrig. Noen stikkord: Modell, virtuos og kjernekar.

Catharina Chen var her i fjor, spilte helt fantastisk, og vi klarer oss ikke uten. En annen som vi ikke klarer oss uten, er Atle Sponberg. En av mine beste venner, og en av Norges fremste eksperter på argentinsk tango. I tillegg spiller han glimrende bratsj. Han er rett og slett uunnværlig!

Christian Ihle Hadland spilte en udødelig Måneskinnssonate i fjor. I år har vi gitt ham hele åpningskonserten, og jeg er sikker på at alle som får oppleve hans tolkning av Bachs Goldbergvariasjoner, vil få en opplevelse for livet.

Et nytt bekjentskap er den ungarske cellovirtuosen László Fenyö. En fantastisk cellist, og en utrolig kul og avslappet type. Dere kan glede dere!

Og så må vi jo ikke glemme Liv Rundberg. Vi tror det blir en historisk aften når hun lørdag kveld spiller Mozarts siste klaverkonsert med Contrasto-orkesteret, og med hennes egne sønner i Violet Road som support.

Det hele avrundes som alltid med Årstidene i Trondenes kirke. I år med Charlie Siem som solist. Ja, da er det vel ikke mere å si enn: Kos dere!

Vi ses!

Vennlig hilsen Knut Erik Sundquist

Knut Erik Sundquist. Foto

Hjemmeside: https://contrastofestival.no/

Siste nytt fra oss på nyhetsbrev

Plakat Contrasto. Foto

Teamet bak prosjektet:

Jan-Arne Kristiansen

Jan-Arne-Kristiansen. Foto

Kreativ leder
T:  932 46 725
M: jan-arne@vizuelli.no

Kontaktskjema

Per Hartvigsen

Per-Hartvigsen. Foto

Visuell designer
T:  905 46 199
M: per@vizuelli.no

Kontaktskjema