Seterlund Prospekt. Foto

Lev det gode liv

Vi har utviklet navn, logo og kommunikasjonstiltak for det flotte leilighetsprosjektet Seterlund i Bardu kommune.

Sentralt på Setermoen i Bardu kommune skal det nå bygges 25 moderne leiligheter fra 73 til 90 kvadratmeter. Til dette flotte prosjektet har vi til nå utviklet navn, logo, prospekt, responsiv web og utstillingsmateriell.

Setermoen har ikke bystatus, men gjennom årtier har folk fra dalene rundt omkring sagt at de skal til byen når de skal til Setermoen. Det skyldes at butikker, kafeer og andre sentrale funksjoner her er lokalisert innenfor et lite område.

Utbygger Storegga Entreprenør satser på gjennomført kvalitet i hele prosjektet. Det skal bygges to blokker; en på tre etasjer med tre leiligheter i hver etasje, og en på fire etasjer med fire leiligheter i hver etasje. Det er tre- og fire-roms leiligheter med fleksible muligheter innenfor dette konseptet. Alle har universell utforming, er arealeffektive og det blir parkeringskjeller med direkte heis opp til leilighetene. Materialvalg og løsninger skal bidra til at beboerne opplever en meget god bokvalitet. Uteområdet er løftet over fortaushøyde, det anlegges plen, lekeplass og beplantes med trær og blomster som gir skjerming fra trafikkstøy som igjen skaper en god atmosfære.

Stadig flere velger å bo i leilighet for å effektivisere hverdagen. For å få frigjort tid som kan brukes på positive fritidsaktiviteter og mer tid til venner og familie. Ved å bo på Seterlund har du kort veg til det meste av det du trenger i hverdagen.

Hjemmeside: https://seterlund.no/

Seterlund web. foto

Resultat:

– Vizuelli har gjennom utarbeidelsen av navn, logo, prospekt, hjemmeside og annet salgsmateriell gitt prosjektet en presentasjon og ansikt utad mot markedet som vi er svært fornøyde med. Vi har også fått svært mange gode tilbakemeldinger fra kunder og interessenter på at dette er det tydelig god kvalitet i. Samarbeidet med Vizuelli oppleves som enkelt og ukomplisert, jobben blir gjort raskt og godt. Vi er veldig fornøyd, sier prosjektleder Tor Arne Fagerheim i Storegga Entreprenør.

Siste nytt fra oss på nyhetsbrev

Seterlund web. foto
Seterlund Prospekt. Foto

Teamet bak prosjektet:

Roger Johnsen

Roger-Johnsen. Foto

Visuell designer
T:  916 67 199
M: roger@vizuelli.no

Kontaktskjema

Jan-Arne Kristiansen

Jan-Arne-Kristiansen. Foto

Kreativ leder
T:  932 46 725
M: jan-arne@vizuelli.no

Kontaktskjema