Bo på historisk grunn

Det er særlig de siste tusen årene som har gjort Trondenes til den viktigste halvøya i nord. Varemerket skjøt fart da Sigrid ga spydet ”Selshemnaren” til Tore Hund, trolig i Altevågen. Og med nidord ga hun beskjed om å hevne Tore Sel og drepe Olav den Hellige. Det skjedde på Stiklestad i 1030 og siden Snorre Sturlasson nedtegnet dette i sine kongesagaer har Trondenes vært viden kjent!

I dag handler det om 27 flotte leiligheter med panoramautsikt og nærhet til havet. Leilighetene ligger få meter fra havet og med en spektakulær utsikt over Vågsfjorden og de vakre fjellene på Senja, Andørja og Rolløya. Alle leilighetene har store glassflater og terrasser vendt mot denne naturens egen wide-screen. Siden leilighetene er gjennomgående, og samtidig har en takhøyde på 2,50 meter, får lyset og utsikten akkurat de rammer som fremhever den vakre og dramatiske utsikten!

Vizuelli har i tett samarbeid med EiendomsMegler 1 utviklet logo, visuell identitet, prospekt, web og annonsemateriell. Vi har også bidratt med kreative ideer til lansering og Facebook-poster underveis.

Web-Trondenes-bolipark. Foto

Resultat:

– Nesten alle leilighetene er solgt og vi er svært fornøyde med samarbeidet med Vizuelli. Med deres Bo bedre-konsept har vi lyktes med Trondenes Boligpark og mange andre større leilighetsprosjekter, sier daglig leder Runar Bjørkelund i EiendomsMegler 1 Harstad.

TrondenesBoligpark-prospekt. Foto
TrondenesBoligpark-Annonse-dobbeltsidig. Foto

Teamet bak prosjektet:

Roger Johnsen

Roger-Johnsen. Foto

Visuell designer
T:  916 67 199
M: roger@vizuelli.no

Kontaktskjema

Per Hartvigsen

Per-Hartvigsen. Foto

Visuell designer
T:  905 46 199
M: per@vizuelli.no

Kontaktskjema