Visinor Skilt. Foto

Et sikrere Norge

100 dyktige fagfolk fra Visinor går hver dag på jobb for å gjøre det sikrere for oss å reise rundt omkring i landet vårt. De utfører fjellsikring for å forhindre ras på veier og boliger og betongrehabilitering på broer.

Etter at vi kjørte en visjon- og verdiprosess med dem endte det også med navneskifte og ny visuell identitet. Etter flere år med mange forskjellige navn på selskapene var tiden nå inne til å samle alle under ett navn, en visjon og en samlende identitet. Valget falt på Visinor for å tydeliggjøre deres visjon: VI SIKRER NORGE. Hensikten var å skape et sterkt visuelt uttrykk som skulle gjenspeile selskapets personlighet og samtidig være med på å skape større kjennskap og synlighet. De ønsket å skape en merkevare for fremtiden som skulle bidra til å skille dem fra konkurrentene og som skulle være samlende for alle deres dyktige medarbeidere. Logosymbolet er solid og visualiserer på en abstrakt måte det å ta vare på noe verdifullt. Navnetrekket er i kraftfulle versaler (store bokstaver) for å vise stolthet og selvtillit. Den nye grafiske profilen ble presentert i Italia for alle medarbeiderne på deres 25-års jubileumsstur. Og da de kom hjem var absolutt alt – fra visittkort til kjøretøyer – omprofilert fra Betongrenovering til Visinor både i Bjerkvik og Kristiansand. Litt av en jobb, men utrolig artig!

Resultat:

– Etter flere år med mange forskjellige navn på våre selskaper var tiden inne til å samle alle under ett navn, en visjon og en samlende identitet. Det nye navnet og den nye drakten har gjort oss selv stoltere og vært med på å bygge en sterkere autoritet og tillit i markedet. Vi er storfornøyde, sier daglig leder Patrik Bones i Visinor.

Visinor. Foto
Visinor Dekor. Foto
Visinor profilprodukter. Foto

Teamet bak prosjektet:

Espen Flosand

Espen-Flosand. Foto

Salgssjef
T:  908 83 009
M: espen@vizuelli.no

Kontaktskjema

Jan-Arne Kristiansen

Jan-Arne-Kristiansen. Foto

Kreativ leder
T:  932 46 725
M: jan-arne@vizuelli.no

Kontaktskjema

Roger Johnsen

Roger-Johnsen. Foto

Visuell designer
T:  916 67 199
M: roger@vizuelli.no

Kontaktskjema

Marita Eilertsen Tøsse

Marita Eilertsen Tøsse

Fotograf / visuell designer
T:  936 72 721
M: marita@vizuelli.no

Kontaktskjema

Per Hartvigsen

Per-Hartvigsen. Foto

Visuell designer
T:  905 46 199
M: per@vizuelli.no

Kontaktskjema

Steinar Ervik

Steinar-Ervik. Foto

Produksjonsleder
T:  908 81 278
M: steinar@vizuelli.no

Kontaktskjema

Torbjørn Loholt

Torbjorn-Loholt. Foto

Avdelingsleder digitaltrykk og storformat
T:  450 07 082
M: torbjorn@vizuelli.no

Kontaktskjema

Pål Rindahl Olsen

Pål Rindahl Olsen. Foto

Produksjonsoperatør digitaltrykk
T:  974 01 089
M: kopi@vizuelli.no

Kontaktskjema