Kort fortalt:

Vi har stor tro på den enorme kraften som ligger i gode nordnorske ideer og kreativt mot. Med en stor porsjon erfaring og tverrfaglig kompetanse har vi i over 35 år bidratt med å hjelpe våre kunder til å lykkes i markedet. Vårt ufravikelige mål har i alle disse årene vært å skape visuell begeistring gjennom reklame og design som styrker salg, sympati og lojalitet. Har du en utfordring til oss kan du være trygg på at vi står parat til å prestere for deg. Vi gleder oss allerede.

I vårt 1200 kvadratmeter store og moderne produksjonssenter skaper og produserer vi kommunikasjon på utallige typer flater. Her – under ett og samme tak – finner du engasjerte og nytenkende fagfolk som jobber hardt for at du skal bli sett og likt. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere der ute når vi selv ikke strekker til. Velkommen skal du være!

Se kundeuttalelser fra Facebook

Våre verdier:

Modig: Vi skal tørre å tenke nytt, utfordre oss selv og våre kunder ved å foreslå gode idéer. Vi skal være ærlige og våge å si det vi mener.

Idérik: Å jobbe med oss skal være artig og inspirerende og vi skal være leken i prosesser. Vi skal være våken og se etter nye løsninger og trender. Vi skal kunne overraske våre kunder ved at vi foreslår helt andre idéer enn de hadde forventet av oss.

Prestasjonsvillig: Vi skal gi av oss selv og alltid være engasjerte. Vi skal sette oss mål og nå disse. Vi skal drive prosesser fra start til mål for å gjøre det enklere for våre kunder.

Humørfylt: Vi ønsker å bli oppfattet som trivelige og folkelige mennesker som lytter og forstår, men som også kan skape inspirasjon og begeistring. Hos oss skal du alltid føle deg velkommen!

Kontakt oss: