Åpent Kjøp i 30 dager

Vizuelli tilbyr 30 dagers åpent kjøp

 

Åpent kjøp Stretto

 

Slik fungerer Åpent Kjøp hos oss

Vi tilbyr alle våre kunder 30 dagers Åpent Kjøp. Det gjør vi fordi vi er opptatt av å yte god kundeservice, og fordi det noen ganger er ønskelig å teste produktet før man beholder det. Vi vil at du skal bli helt trygg på at du blir fornøyd med kjøpet ditt.


Dersom du ønsker å benytte deg av vår Åpent Kjøp-policy gjør vi deg oppmerksom på følgende: Noen av våre produkter er hygiene- og intimprodukter, som ikke kan returneres grunnet hygienekrav. Det kan være for eksempel barbermaskiner, tannbørster og andre produkter for/til rengjøring eller kroppsvask/-bruk. Det samme gjelder for elektroniske produkter som for eksempel CD, DVD og spill når forseglingen er brutt og/eller lisensnøkkelen/koden er gjort tilgjengelig.

 

Produktet kan ikke være skadet eller ødelagt, og det må sendes tilbake med originalemballasje og -deler. I tilfeller hvor dette ikke oppfylles er vår Åpent Kjøp-policy ikke gyldig, og kjøper må betale frakt tilbake dersom han eller hun vil ha tilbake produktet.

 

Dersom det er en feil eller mangel ved selve produktet kan du selvsagt levere tilbake selv om det er gått over 30 dager.